Hessulla on rankat ajat kun sekä Letulla että Lakilla on juoksut. Lettuhan tuttuun tapaansa tyrkyttää itseään niin että Hessulla lopulta menee hermot. Kyllähän se selässä vähän nylpyttää mutta on jo vuosien mittaan oppinut että turhaahan se on... Laki ei vielä ymmärrä kaikesti mistä tässä on kyse mutta kovasti sitäkin kiinnostaa Hessun takajalkojen väli.

Hessu on nyt syönyt ensimmäisen kerran Antepsin-kuurin: 7 päivää Antepsiniä ja noista neljänä viimeisenä sitten myös Rimadyl. Näin siksi että Rimadyl ärsyttää vatsaa. Kyllä eroa taitaa olla, jo pelkällä Antepsinilla Hessu oli mielestäni hyväntuulisempi,  ja nyt Rimadylien jälkeen olo on varmasti mukavampi. Minusta se ei nyt edes onnu! Voihan nimittäin olla että Rimadyl ei ole vaikuttanut toivotulla tavalla jos vatsa on ollut ärtynyt, Hessu on saattanut oksentaa lääkkeen niin että en ole huomannut. Ja pelkkä närästyskin kyllä saa kärttyiseksi.

Tänään Hessun piti palauttaa arvojärjestykseen tuo nuorimmainen: Laki tuli ihan muitta mutkitta syömään Hessun kupista vaikka Hessun ruokailu oli vielä kesken. Laki vaan laittoi kuononsa Hessun kuonon viereen ja alkoi syödä. No Hessuhan ei moista sietänyt vaan teki selväksi että noin meidän perheessä ei toimita... Laki yritti vielä vähän vänkyttää vastaankin mutta älysi sitten väistää. Ja minä - turvallisuussyistä - pistin neitokaisen pihalle.