Käytiin koko koiralauman kanssa pienellä lenkillä (oma kunto ei ihan kohdillaan) ja sen jälkeen Hessu pääsi ajamaan jäljen. Jälki on n. 200 metriä pitkä ja siinä oli 6 kapulaa, vanheni 45 minuuttia. Sää pläkätyyni ja kostea. Ei janaa, lähtö suoraan tieltä, kaksi kulmaa oikkealle.

Hessu oli innoissaan kun sai jälkivaljaat päälle, ja olisi varmaan huomannut itsekin mistä jälki lähtee, periaatteen vuoksi kuitenkin lähetin sen jäljelle. Ekat kaksi keppiä nousivat varmasti, kolmannenkin merkkasi mutta ei jäänyt paikallistamaan. Sitten nenä alkoi nousta ja mentiin vähän päiväkävelytyylillä eka kulma (vähän laaja kaarros). Neljännen kepin nostettuaan Hessu oli sitä mieltä että kävelemällähän ne kepit suuhun tulee, jolloin huomautin asiasta. Loppujälki menikin sitten mallikkaasti junatyyliin, loput kapulatkin löytyivät.

Ei se taito näköjään mihkään häviä vaikka melkoisen harvakseltaan näitä ollaan tehty :D

Vielä tottiskentälläkin pyörähdettiin. Hessu oli aluksi sitä mieltä että päivän hommat on tehty jo ja nuuskutteli maata yms. ei-toivottavaa, niinpä keräilin kimpsuja muiden koirien jäljiltä ja tulihan se Hessukin sitten tillittämään silmiin että pitikös meidän jotain tehdä? Vähän hidas sytytys, mutta syttyy kuitenkin :)) Vähän seuraamista, sivulletuloja ja luoksetuloa sitten otettiin. Tosi vähän.