Hessun kesä on mennyt varsin tasapaksusti. Järvivesi ei oikein lämmennyt koko kesänä joten uimaharrastus taisi jäädä pariin lyhyehköön kertaan. Pihavahtina se on viihtynyt eikä jalkavaivoja ole juurikaan ollut eli kipulääkkeet on säilyneet kaapissa. Lisäravinteeksi ostin vaihteeksi Nokkos-Inkivääri-Kalkki-Vihersimpukkatabletteja. 

Kuluneena viikonloppuna käytiin lomareissulla ja kaikki koirat olivat tietysti mukana. Ja ei lomaa ilman koiratapahtumaa: sunnuntaina olimme Tuomarinkylässä Open Show:ssa ja Hessukin pääsi kehään! Hessuhan ei ole mikään kehäsäteilijä ollut nuorenakaan, mutta tällä kertaa se oli aivan tohkeissaan. Liikkui tosi reippaasti ja esiintyi ihan mallikkaasti. Lassieluokassa oli uroksia 11 kpl, näistä neljä sijoitettiin. Meidät käteltiin viimeisenä ulos (eli tavallaan olimme viidensiä) ja saimme jonkinlaisen lohdutusruusukkeen.

1932335.jpg

Timppa osallistui Hessun kanssa äijähändler-kisaan. Olivat varsin äijämäinen pari, mutta sijoitusta ei tällä kertaa hellinnyt.

1932336.jpg

Muuten kaupungilla kävelyt ja koirapuistovierailut taisivat Hessusta olla varsin hauska kokemus. Asiallisesti se käyttäytyi joka paikassa eikä autossa nukkuminen ollut ongelma. Hiukan se varoo autoon hyppäämistä, ehkä takaosan lihaksisto alkaa olla jo vähän heikko. Paluumatkalla pysähdyimme Himoksessa ja koirat saivat juosta vapaana: Hessun kuulo näyttää myös heikentyneen kun ei tullutkaan rivakasti luokse kutsuttaessa. Tai sitten se on vaan vanhuudenvalikoiva :D