Hessun kuulumisia ei olekaan tullut kirjoiteltua aikoihin. Jätkä on tietty enimmäkseen vahtinut pihamaata, mutta ollaan muutaman kerran käyty kentälläkin. Voi että Hessu nauttii kun saa makupaloja pienestä seuraamispätkästä! Patukkaleikki saa sen ihan sfääreihin :D Tässä eräänä iltana se innostui sisällä leikkimään vetoleikkiä Askon kanssa. Kumpikaan ei sitten olisi malttanut lopettaa vaan meidän oli pakko viheltää peli poikki kun toiset koirat meinasivat revetä liitoksistaan.

Tänään Hessu pääsi myös katsomaan lampaita. Sehän on nuorena käynyt paimennustaipumuskokeessa, siellä silloin todettiin että "ei osoita taipumusta paimentamiseen". No, tämänpäiväinen todisti asian. Hessun taktiikka oli selvästikin "hajoita ja hallitse" eli se juoksi haukkuen kohtisuoraan lampaita kohti, lauman keskelle niin että lampaat sinkoilivat kuka minnekin. Hessun mielestä oli sitten kauhean hauskaa vahtia että lammas A pysyy tuolla, lammas B juoksee tuonne ja lammas C vielä kolmanteen suuntaan. Valitettavasti kymmentä lammasta se ei ihan kyennyt yhtä aikaa käsittelemään, niinpä se "unohti" noin puolet laumasta oman onnensa nojaan. Lampaiden onneksi Hessu on jo varsin hidas liikkeissään ja sen äänikin alkaa olla käheä...

Terveyteen liittyviä asioita: matokuurit syötiin kuluneella viikolla (Nemavet). Rimadyliä annoin viime viikolla n. viikon kuurin, kun Hessu vaikutti apaattiselta ja Letun kanssahan se tappelikin. Nyt se onkin taas ollut varsin iloinen.