Huonojen kelien takia en ole aikoihin treenannut jälkiesineiden ilmaisua: en ole hakenut ikävyyksiä yrittämällä käskeä Hessua maahan loskaan ja räntään. No, nyt oli kuiva piha, ja kävin laittamassa 9 esinettä valmiiksi. Osassa oli makupala sisällä, osassa ei.

Toin Hessun paikalle valjaissa ja se oli ihan täpinöissään. Ensimmäisille esineille annoin maahan käskyn, viimeisille en ehtinyt :D Muutamalla se kääntyi poikittamaan, mutta vain yhden kerran tosi pahasti, en sitä siitä moittinut. Nyt huomasi vaan että ongelmana on esineiden löytäminen: talvella ne näkyivät lumesta, mutta nyt hiekalta ei näy. Ja kun varsinaista jälkeä ei ole, meinaa mennä ohi kun ei tiedä edes oikeaa suuntaa. No, tämä korjaantunee kun päästään oikeasti jälestämään. Täytyy siihen asti käyttää näkyviä esineitä.

Kun oltiin molemmat hyvällä tuulella, otin vähän tottista päälle. Seuraamista - joka on nykyisin yli-innokasta - ja liikkeestä istumisen ja maahanmenon. Ne meni hyvin. Sitten laitoin Hessun paikkamakuuseen kun kävin noutamassa erään ihmislapsen joka eteni varman tuntuisesti tiellä :) Paikkamakuussa ei ongelmia.

Lopuksi vielä harjoiteltiin seisomista - olen saanut päähäni että Hessun täytyy mennä colliemestaruustokoon ja siellä pitää osata seisominen. Mokoma on päässyt unohtumaan. Tein muutamia sarjoja palkkaus - uusikäsky - jättö. Ihan 100% ne etutassut ei pysy paikallaan, mutta jo melko hyvin. Eilenhän tämän treenaus vasta aloitettiin joten eiköhän se siitä...