Menimme sitten Hessun kanssa uuteen treeniryhmään. Porukka vaikuttaa innostuneelta ja asiaan perehtyneeltä, joten olen varsin positiivisin mielin mukana. Hessu sensijaan ei todellakaan esittänyt parastaan: se luimuili ja väisteli ja korjauskierroksella oli vielä huonompi. Mutta ideoita sain vaikka muille jakaa, nyt ainakin alamme kotona treenaamaan Hessulle seuraamista "uusiksi" imuuttamalla, sitä en ole nimittäin koskaan edes kokeillut sen kanssa.

Tässä ryhmässä treenit tehdään minijaksoissa (max. 2 min. kerrallaan, pari sessiota) ja ryhmän kesken sitten pohditaan keinoja ongelmien välttämiseksi ja/tai korjaamiseksi. Sopii kyllä meille, ja odotan innolla seuraavia treenejä!

Edelläkerrotun kunniaksi Hessu sitten lakkasi ontumasta. Koska ontuminen kuitenkin kesti melkein viikon ja oli tosi voimakasta, ajattelin syöttää sitä Rimadyliä vielä toisen viikon. Enkä ota Hessua juoksulenkeille mukaan.

Hespootti on tutustunut uuteen perheenjäseneenkin. Ihan eka iltoina Lettu murisi ärhäkästi kun Hessu yrittikin lähestyä pentua, mutta viidentenä päivänä Hessu sai jo käydä haistelemassa. Eipä tuo kauheasti kiinnostanut. Vähän rankkaa Hessulla kuitenkin on ollut kun Lettu on niin tiukkana ja huomiota kaipaava Asko on kiusannut ihan liikaa. Eiköhän tämä elämä tästä pikkuhiljaa normalisoidu!