Aholaidassa JR:n kanssa, otettiin Hessusta muutama poseerauskuva (laitoin yhden tuonne alemmaksi 9v-synttäripäivän kohdalle). Hessuhan inhoaa poseeraamista ja suurin osa kuvista on sen mukaisia :D Tassu oli kanssa vähän kipeä, ja se näkyy seisomiskuvissa, Hessu ei varaa sille painoa vaan pitää sitä "edessä".

Otin sitten vähän tottiksentynkääkin, seuraamista joka oli ihan ok. pari liikkeestä seisomista jotka olivat myös ok, ja noudon. Noudossa annoin heittäessä varulta istu-käskyn, eikä se Hessu sitten varastanutkaan. Hyvä.

Jenkeistä ei ole kuulunut mitään kun kirjoittelin yhteen lisäravinnefirmaan että lähettävätkö tuotteitaan Suomeen. Koska suomesta en ole sopivan tuntuista (hinta-laatusuhde huomioiden) nivelravinnetta löytänyt, täytynee ottaa riski ja tilata pönikkä vaikkapa Clean Runilta, sieltä kyllä lähetetään. Tiedä sitten vangitaanko minut huumeiden salakuljetuksesta tai dopingaineiden hallussapidosta... Tuote jota haluaisin, on tämä . Vaihtoehtoja/suosituksia otetaan mieluusti vastaan!