Hessu pääsi pitkästä aikaa vähän tottistelemaan. Se oli jälleen intopinkeänä enkä uskaltanut edes vilauttaa lelua ettei repeä ihan kokonaan... palkkailin siis harvakseltaan nameilla (maksalettuja) ja kehuskelin kovasti.
Seuraamisessa aluksi edisti hirveästi, mutta tein täyskäännöksiä varoittamatta noihin kohtiin ja se tuntui auttavan. Pienen edistyksehän sille sallinkin - ei kai vanha koira uusia... Kontakti oli loistava ja tarmoa oli vaikka muille jakaa.
Liikkeestä istuminen x3: eka ja kolmas nopeat ja hienot, tokalla tarvitsi vahvistuskäskyn (miten satuinkin vilkaisemaan koiraa - luottamuspula juuri tässä?).
Liikkeestä maahanmeno supernopea (Hessuksi) ja yllätys yllätys: liikkeestä seisominenkin onnistui! Tästä innostuin kokeilemaan myös kaken maa-istua, joka toimii, sitten myös istu-maata jossa ei myöskään ongelmia. Loppuun nouto johon kylläkin karkasi, mutta mennen tullen kapulalle ja takaisin laukalla, eikä mitään saaliinvoittokierroksia välissä! Wau! Otin vielä toisen noudon niin että pidin niskakarvoista vähän kiinni heittäessä, myös tässä Hessu liikkui laukaten.
Pitääköhän mun ilmoittaa se tokoon? harmillista kun ne ovat Letun kanssa samassa luokassa...