JR:n kanssa Tiituspohjassa. Ensin myöhästyttiin tapamme mukaan molemmat, sitten tehtiin kaikille viidelle koiralle jäljet. Hessun jälki oli taas siellä ryteikössä mihin ei karvakoiria eikä aloittelevia voi laittaa... ja jälleen Hessu hanskasi homman hienosti. Nyt näkyy se että jälkiä on tehty paljon: Hessu ei kiihkoile eikä jännitä, ajaa jälkeään kuin juna. Mukavaa. Yksi kapula jäi tänäänkin metsään, mutta mitäs tuosta.
Jälkien jälkeen kävimme vähän kävelemässä niin että lauma sai riehua. Hessu myhähteli yrmeästi Riialle ja Letulle, ja jolkotteli tiellä. Loppuajasta se alkoi kärttää Johannalta namppaa, ja sitten kun olimme autoilla, Shady juoksi vahingossa Hessua päin. Täysillä.
Siitä Hessu ei tykännyt, vaan kävi Shadyn kimppuun. Ensin yritimme eroittaa niitä hyvällä, mutta loppujen lopuksi kumpikaan ei antanut piiruakaan periksi vaan ne piti vetää irti toisistaan. Ou jee. Onneksi urosten nahina oli lähinnä räyhäämista ja hammaskaluston esittelyä, verta tuli vain ikenistä eikä kumpikaan ollut moksiskaan kun saimme ne hallintaan. 
No, ehkä ihan heti ei päästetä niitä irti yhdessä...