Hessukin pääsi pitkästä aikaa tottistelemaan. Tai, no, pelkkää seuraamista otettiin mutta jätkä oli aivan tohkeissaan :D

On mielenkiintoista havaita, että kun Hessulle rakennettiin silloin pari vuotta sitten se korkeampi viretila tottikseen, se muistaa sen vieläkin vaikka ei aikoihin olla treenattu. Niinpä sen kanssa oli ilo tehdä, ja vaikka se edisti ihan sikana, se jaksoi pitkään: mähän päätin että palkkaan vasta kun se tulee oikealle paikalle, ja mulla oli nami vasemmassa kädessä valmiina että herra vaan ottaa... mutta Hessu vaan tapitti mua kasvoihin ja kulki omaa tuttua kylkimyyryään, kentän päästä päähän uudestaan ja uudestaan! Ihqu!

Lopuksi leikittiinhessun lempipatskuilla: ensin vetoleikkiä jossa annoin hessun vetää minua pitkin kenttää, sitten vielä kahden lelun heittelyä. Heittelyleikki ei ole ollut Hessun lemppari mutta nyt se haki patukoitakin ihan intopinkeenä. Pitänee vissiin ottaa se useammin mukaan :)

Kotiin tullessa Hessu autosta alas hypättyään hukkasi taas sen vasemman takajalkansa. Meni sitten hetken kolmella jalalla ja alkoi sitten kävellä normaalisti.