Alkuviikon lenkillä Hessu juoksi reippaasti (oli irti) joten uskaltauduin kokeilemaan sen kanssa valjaissa uudelleen. Nyt porukkatreenit ja paikkana tuttu halssilan hiihtomaa. Hessu juoksi ekat kolme kilometriä hienosti jos ei nyt ihan vetonaru pinkeenä mutta edellä kuitenkin, vaikka välillä spurttailimme ekaksi. Sitten alkoi vähän hyytya ja ei suostunut enää menemään edellä jos toiset jäivät taakse, mutta seisojien rinnalla kuitenkin kipitti reippaasti.
Positiivista oli myös se, ettei Hessu rähissyt Rivalle (aussi) vaikka välillä juoksivat ihan vierekkäin! Hienoa! Eikä jalkakaan oireillut millään lailla, kuten ei tässä kuluneella viikolla muutenkaan!

Päivällä kävimme Tikkakoskella soittokunnan kentällä, ja Letun kanssa treenatessa kuului aika lailla ammuskelua. Kun sitten vein Lettua autoon huomasin että Hessu tärisi ja kuolasi. No, ammuskelu oli siltä erää loppunut joten otin Hessun ulos ja leikitin sitä purutyynyllä. Kllä unohtui ammuskelut äkkiä, Hessu taisteli innoissaan ja otti hyvällä otteella kiinni - kun vaan itse osaisi sitä tyynyä tarjota oikein eikä kahva edellä...