Kävimme KH:n pellolla jäljestämässä: Hessu oli aluksi ihmeissään kun ei mentykään Myrtin kanssa lenkille. Jäljellä ei ollut makupaloja, mutta 4 kulmaa ja 7 esinettä. Tuuli oli aika kova, olin sijoittanut kaikki esineet sivu- tai myötätuuleen tai ihan vastatuuliosuuden alkuun.

Ensimmäisen vastatuuliosuuden Hessu jäljesti ihan ok, vaikka välillä nosteli nenäänsä pysyi jäljellä. Eka kulmakin oli hieno. Sivutuuli sitten häiritsi koiraa kovasti ja ajautui jäljen sivuun. Muutaman esineen ilmaisi hyvin, mutta sitten kun ei ollutkaan enää jäljen päällä, oli ongelmia ilmaisuissakin. Muutaman esineen yli meinasi kävellä, ja pari kertaa jouduin käskemään uudestaan maahan kun aikoi karata jäljelle. Ajattelin myös että motivaatio loppuu kun ei ole niitä nameja, mutta kun päästiin myötätuuleen, jäljestys taas parani :) Viimeistä esinettä sitten vähän väisti, kun olin edellisellä joutunut kovistelemaan karkaamisesta! No, lopussa olevan ruokapurin ilmaisi sitten hienosti :)

Menimme Varnes-Hippokselle sitten ottamaan tottista. Hessu varsin hyvällä tuulella, mulla oli jopa ongelmia saada siltä motskari pois vaikka pidin koiraa hihnassa! Harjoiteltiin taas sitä irtipäästämistä, sujui ihan mukavasti vaikka jouduin pari kertaa tarttumaan perskarvoihin.

Lopuksi vielä yhteispaikkamakuu Myrtin kanssa, tämä meni hyvin.