Hessu on ollut pari päivää vapaalla uintitreeneistä, sen sijaan olemme käyneet kentällä syömässä makkaraa. Kirjaimellisesti. Eilen oltiin Koirakorvessa ja tänään Liepeen ajoharjoitteluradan kentällä. Tein niin että ihan vaan kyykystä syöttelin hessua kunnes se rentoutui, tämän jälkeen nousin seisomaan ja varovasti kävelemään. Kävely sitten "jalostui" seuraamiseksi, ja olikin sitten ihan hienoa, molemmissa paikoissa!

Perimmäisenä ajatuksena tässä on nyt saada aikaan stressitön olotila koiralle vaikka ollaan kentällä. Itselläkään ei mene hermot kun ei aloitakaan varsinaista vaatimista eikä Hessu paukuta vastaan.

Tänään sattui sellainen kummallinen asia, että hessu ei syönyt aamuruokaansa. Olen joku aika sitten alkanut tarjoilemaan toisen ruuan kuiviltaan, koska tuo RC ei kauheasti turpoa vaikka sitä liottaisikin. Hessun vesikuppi on pihalla, ja ruokakuppi verannalla, ja tänään satoi, jolloin Hessu ei tietenkään voinut mennä ulos vesikupille, liekö tämä vaikuttanut ruokahaluun? Todella outoa joka tapauksessa.