Nyt se on tehty, kesän ensimmäinen jälki. Satoi vettä enkä siksi laittanut jäljelle esineitä - arvelin että maahanmeno voisi olla Hessusta ikävää, ja esineitähän ei olla jäljelle vielä yhdistetty tällä uudella ilmaisutavalla. No, se pelko oli turha sillä jäljen lopussa oli kissanruokapurkki, jolle Hessu päättäväisesti alkoi käymään maahan. Vahvistin maahanmenoa tosin käskyllä, mutta ilmaisu oli aika hyvä :D

Itse jälki ei ollut kauhean pitkä: 4 kulmaa ja makupaloja siellä täällä aina jokunen askel peräkkäin. Vastatuuleen mentäessä oli ongelmia kuonon pysymisessä alhaalla, mutta hyviä pätkiä siinäkin oli. Sivu- ja myötätuuleen meni paljon paremmin. Itse asiassa paljon paremmin kuin mitä uskalsin odottaa, en montaakaan kertaa puuttunut sen työskentelyyn ja annoin mennä ihan löysällä liinalla! Yksi kulma oli ilman makupaloja, ja siinä Hessu meinasi oikaista, se oli myös vastatuuleen... pitikö mun juuri siitä vaikeimmasta kulmasta jättää ne namit pois? Vähän pitäis ajatella.

Vielä käytiin Varnes-Hippoksella ottamassa tottista, teimme seuraamista ja molemmat jättöliikkeet. Seuraamisessa oli erinomaisia (siis oikeesti) pätkiä, mutta kyllä sitä haahuilua taisi olla enempi... pitäisiköhän Hessulta alkaa jo vaatimaankin jotain? Jälleen kerran se oli ihan intopinkeenä kun pääsi hommiin. Jätöt onnistuivat joskin maahanmeno oli hidas. Henkilöryhmässä vähän hyppi henkilöitä vasten mutta ei kauheasti edistänyt. Lopuksi leikittiin sukalla kun se oli ainoa mikä sattui olemaan taskussa... sormet taas vaarassa.