Laukaassa kerkelän puutarhalla mölliagikisoissa. Hessu starttasi vain kisaavien radalla, ja oli ihan niinkuin aina ennenkin. Ennen omaa starttia se oli vaivautunut, pälyili ja rauhoitteli, eikä oikein innostunut leikkimään kunnolla. Makupaloilla sain siihen vähän eloa, sitten hieroin ja venyttelin etujalkoja.
Radalle lähdössä osoittelin sille oikeaa suuntaa, lähdin selkeästi yhtä aikaa oikeaan suuntaan, vaan mitä teki Hessu... bongasi puomin ihan eri suunnasta ja kävi hyppääässä yhden väärän hypyn sinne puomillepäin. No, tästä eteenpäin se suoritti radan ihan mukavasti, hidashan se on ja entisestäänkin hidastunut jo, mutta ihan mukava meininki sillä oli päällä. Pujotteluun meno epävarma mutta itse pujottelu sitten reipas. Loppusuoran puomin alastulokontaktin loikkasi aika reippaasti.
Joulun aikaan ollaan ehditty lenkkeillä joka päivä, mukavaa. Kotonakin Hessu on ollut hyvän tuulinen ja leikkinyt Letun kanssa paljon. Joutsenia on vielä lennellyt, ja niitä on täytynyt haukkua, mutta tassut ovat selvästi parantuneet eikä ole ontuillut.