Kevään eka "pelto"jälki Haapasaaren "niitylle". Maa oli melko jäässä aamusta vielä joten en antanut jäljen vanhentua kuin kymmenisen minuuttia, ei tällä kyllä taida olla mitään väliä. Makupaloja oli lähdössä ja muutamassa siellä-täällä kohdassa 3-4 askeleen sarjoina. Lähdössä oli sivutuuli, sitten kulma ja myötätuuleen, loppu taas sivutuuleen, lopussa makupalarasia, ei muita esineitä, pituutta n. 200 askelta (?).
Sellainen käytännön ongelma, etten löytänyt jälkipaalua mistään auton sisältä. Autoahan on vaihdettu sitten edellisen peltojäljen, mutta en muista ollenkaan mihin paalun olen tunkassut, muistelen kuitenkin että jonnekin sen sillon laitoin eikä se siis ole jäänyt minnekään pellolle. No, etsitään vielä varastosta. Toinen ongelma oli se, että Hessun Bötcherit olivat jotenkin venyneet ja luiskahtivat kesken jäljestyksen takapuolen yli ensin jalkoihin ja sitten maahan. Yllättäen tämä ei tuntunut haittaavan Hessua ollenkaan! Hyvä! Pitää kummiskin tehdä reikiä valjaisiin lisää (niin, ensin pitää musitaa tuoda ne autosta sisälle joku kerta...).
Itse jälki meni kohtuullisesti. Sivutuulipätkät tuottivat ongelmia mutta myötätuulipätkä meni hienosti. Kulmat olivat (tuulesta johtuen?) kauheat, en kuitenkaan alkanut neuvomaan koiraa vaan annoin sen tehdä omat ratkaisunsa. Loppupurkille sitten hieno ja suora maahanmeno, hyvä Hessu!