Viihdekeskuksella ER:n kanssa. Kehuskelin Hessun viimeviikkoista hienoa seuraamista ja yritin saada aikaiseksi samanlaista, huonolla menestyksellä. Sitten muistin erään kikkakolmosen hessun nuoruudesta, ajalta jolloin se vielä tykkäsi tottiksen treenaamisesta... nimittäin makkara mamman suuhun.

Tuntuu (ja maistuu) ällöttävältä, mutta toimii. Hessun kontakti oli superhyvä ja palkkaukset sain ajoitettua oikein. Tähän siis täytyy minun nyt sortua... Muutaman kerran palkkasin patukalla, Hessu leikki innokkaasti ja leikin loputtua kykeni jatkamaan työntekoa! Hiersimme seuraamista (lähinnä suoria) sekä yhdet jättöliikkeet.

Tauon jälkeen jälkiesinetreeni: tein jäljen kentän reunanurtsiin, mikä oli totaalivirhe. Harjoitus meni ihan katastrofiksi - ilmeisesti reuna oli tanssien jäljiltä kusen hajuinen ja Hessulla oli suunnattomia vaikeuksia kävellä nurmella saatikka mennä maahan. Käytin koviakin otteita saadakseni sen toimimaan ja pääsin kyllä kehumaankin, mutta joka ikinen esine oli vaikea.

Koira sitten autoon ja esineet hiekalle näkyviin. Hessun käytös muuttui ihan päinvastaiseksi: se meni jokaisella esineellä itse maahan ja nopeasti! Puukapula oli ainoa ongelma, sillä olisi pitänyt leikkiä. Muutaman kerran se meni maahan liian aikaisin, jo nähdessään esineen. Ainakin tiesi mitä siltä odotettiin! Kyllä tämän pitäisi onnistua myös jäljellä!