Hessu pääsi maanantaina mukaan kun käytiin Mian luona treenailemassa. hessullekin laitettiin pari esinettä metsään, tormakkaana se niitä etsi mutta ei löytänyt. Nyt jälkeenpäin ajatellen en kyllä varmaankaan mitenkään kertonut hessulle että esineitä pitäisi etsiä eikä ukkoja... se oli kyllä kovasti menossa koiratarhaan ja talon luokse, ehkäpä se ihmisen hajua tosiaankin etsi.

Kun viime viikolla tulin Ruotsista, hessu säikäytti minut olemuksellaan. Niin karvainen se ei ole ollut koskaan! Ja sentään harjasin sen ennen reissuun lähtöä... No, pari päivää Kong-sukaa sai taas ihmeitä aikaan. Vaikka Hessu ei yleensä pidä harjaamisesta nyt se makasi kyljellään kun raastoin siitä karvoja. Voi kunpa kelit selkiytyisivät niin että voisin viedä sen uimaan! Nyt en uskalla kun on ollut niin epävakaista, että pelkään ettei koirat kuivu sitten yötä vasten. Ja tätä irtokarvaa täällä sisällä on jo ihan tarpeeksi...

Hessu on ollut varsin hyvässä kunnossa. Se on kyllä lihonut, mutta se ei ole ontunut eikä tarvinnut kipulääkkeitä. takapää on melko hutera ja lisäksi luulen että sen näkö saattaa olla huononemassa: välillä se liikkuu sisälläkin tosi varovasti pää alhaalla, ja muutaman kerran olen nähnyt sen törmäävän ulkona risuihin. Ruoka on vaihdossa ProFormancen senioriversioon, se on kevyempää kuin RC ja satuin saamaan sitä tosi halvalla.