Kelkkamäessä. Pitkä jälki, normaaliaskelin tallattu, 5 kulmaa, 4 esinettä. Nameja harvakseltaan mutta kulmissa aina. Ensimmäisissä esineissä namit sisällä.

Hessu jäljesti upeasti alun, vähän turhan paljon veti mutta imi jälkeä kuin juna. Esineet ilmaistiin nyt hyvin, muutamassa kohtaa vähän autoin. Sitten tuli selvästi väsy. Nokka alkoi nousemaan ja tarkkuus huononi. Hetkittäin vieläkin hyvää työtä mutta ahrmitti kun olisi pitänyt lopettaa vaikkapa sille neljännelle esineelle. No, loppuun kuitenkin päästiin ja palkkapurkille.

Kävimme sitten tottistelemassa Koirakorvessa: yritin nyt keskittyä hyvään viretilaan ja pysyvään kontaktiin. Seuraamispätkät lyhyitä mutta sitäkin hienompia! Namin saalistus on kanssa hyvä konsti saada Hessu hereille - hitsit, minähän alan pikkuhiljaa tuntemaan omaa koiraani :D Pari kertaa palkaksin seuraamisestakin leikillä, se innosti Hessua kovasti.

Lopuksi vielä jättöliikkeet, istuminen ok, maahanmenon jäi eka yrityksellä seisomaan, toka ok. Lopuksi vielä leikkiä, ja Hessukaan ei olisi halunnut lähteä kentältä pois!