Hessu on Laki-pennun idoli. Vaikka Laki tietetnkin on äitin tyttö, se aina katsoo mitä Hessu tekee ja yrittää sitten samaa perässä. Parhaiten tämä näkyy uloslähtemisessä: jos Hessu haluaa ulos, se alkaa haukkua kun menen avaamaan ovea. Laki haukkuu sitten myös, ja molemmat ryntäävät täyttä laukkaa verannalle, jossa sitten pohditaan mennäänkö ulos asti vai jäädäänkö puolisisälle. Jos Hessu ei halua ulos ja olen päästämässä koiria kuitenkin, Lettu menee mutta Laki jääkin ihmettelemään että mihin se Hessu jäi :D

Hessu on myös alkanut iltaisin haluamaan syliin. Tätähän se teki pikkupentuna, mutta nyt kun se painaa lähdes 30 kiloa se ei tunnu ihmisistä niin mukavalta... nooh, vanhalle koiralle sallitaan (melkein) mitä vaan.

Tänään Hessu pääsi taas jäljestämään. Ensin kävimmekoko porukalla pikku lenkin metsässä, ja sitten ajoimme Hessun kanssa parisataa metriä pitkän jäljen, jossa ei ollut kapuloita vaan siellä täällä autosta löytämiäni vähän vanhentuneita M&M makupaloja. Lopussa oli myös lihapullia. Hessu vähän yllättyi, sillähän ei ole metsäjäljellä juuri koskaan ollut makupaloja askeleissa. Selvästikin se nyt tarkensi jälkityöskentelyäkään, parissakin kohtaa huomasin että se meinasi "oikaista" hankalan kohdan mutta palasikin sitten askeleille makupalojen toivossa :) Tällaisia voisi tehdäkin sille useammin!