Pidin lupaukseni ja kävin Hessun kanssa tiistaina metsässä kävelemässä. Kauhean pitkää lenkkiä ei kuitenkaan tehty, ehkä sellaine  5km ja lisäksi pikkulenkki jolle otettiin Lettu mukaan. Hessu oli aika polleana kun sai jakamattoman huomioni. Muutamaa vastaantulijaa se alkoi tuijottaa, mutta tuli kutsusta luokse, ainoastaan sauvakävelijän kohdalla jouduin itsekin lähtemään kävelemään toiseen suuntaan. Ne sauvat on aika pahat Hessun mielestä.

Torstaina sitten ohjelman mukainen juoksulenkki 2 x 2,5km. Epäröityäni otin Hessun mukaan, mutta tämä lenkki oli sille liian rankka. Alkumatka meni varsin mukavasti mitä nyt pissa (?) taukoja piti pitää vähän väliä, mutta sitten teimme muutaman edestakaisin pätkän ja näistä Hessu ei tykännyt ollenkaan. Toisen juoksupätkän alussa huomasin että se aristaa hieman sitä vasenta etutassua, ylämäessä meno kuitenkin helpotti. Tasamaalla arristus kuitenkin taas jatkui.

Lenkin päälle hyvät venyttelyt, nyt mitään jäykkyyksiä ei ollut havaittavissa. Illalla annoin sille Rimadylin, katsotaan mitä pari lepopäivää saa aikaan.