Hessu on aloittanut uimakoulun. Sehän ei mene (tai ei ainakaan vielä ole mennyt) vapaaehtoisesti veteen niin syvälle että joutuisi veden varaan, lisäksi haluan saada sen uimaan pitkiä yhtäjaksoisia matkoja. Teemme niin että minä kahlaan (kahluuhousuissa) veteen ja vien Hessun hihnassa & valjaissa niin pitkälle että se ui, sitten pidän sitä paikoillaan. Eka päivänä pelkästään kokeiltiin ja totuteltiin, toka päivänä uimista tehtiin 2 x 5 min. Kolmantena päivänä unohdin kellon pois (tai itse asiassa viisaasti OTIN sen pois ettei se kastu :/ ) mutta arvelen että vietimme järvessä lähes 10 min. Tällä kertaa Hessu tuli jo ihan vapaaehtoisesti veteen, hihnassa toki muttei tarvinnut vetää!
Hessun uidessa huolehdin että se pysyy hyvässä asennossa eikä takapuoli vajoa. Jos se hidastaa polkutahtia valjaista taaksepäin vetäminen saa sen uimaan rivakammin. Mahdollistahan olisi myös vaihdella paikkaa.

Jos muuta hyötyä ei vielä olekaan nähtävissä, niin turkki näyttää jo ihan eriltä. Irtokarvat lähtevät pöllyten ja Hessu antaa harjata itseään - olen harjannut sen iltaisin ennen kun otan sisälle.

Eilen piti olla tokotreenit, mutta koska a) en ole harjoitellut yhtään tässä välillä ja b) Hessu ontui eilen OIKEAA etujalkaa, en ottanutkaan Hessua mukaan ollenkaan. Jalka oli ilmeisesti vain nyrjähtänyt koska tänään se ei ainakaan aamulla sitä ontunut, illalla annoin kyllä Rimadylin. Toivotaan ainakin ettei siinä isompaa vikaa ole, kun toinen jalka on nyt ollut kunnossa.