Viime viikko kului Hessun kannalta aika tylsästi: vapun takia tein pitkiä työvuoroja, samalla sairastaen flunssaa, ja ne hetket kun aikaa oli käytin Letun treenaamiseen. Hessu alkoi loppuviikosta sitten kirjaimellisesti hyppiä seinille. Perjantaina se jyräsi Askon ylitse keittiöön kiivetäkseen tiskipöydälle syömään kissan ruokia! Ja monta kertaa!!
Oravien jahtaaminen pihalla ei taida sittenkään riittää sen aktivoimiseksi... ja oravia jahdattuaan etutassu on taas vaikuttanut kipeältä, ei varsinaisesti ontumiseen asti mutta vähän varovaisemmin sitä käytetään.

Tänään sitten menimme Haapasaareen lenkille, ja lenkkiä ennen otin Hessun kanssa perustottista siinä niityllä. Koska tässä ollaan joskus treenattu jälkeä Hessu oli aluksi nenä maassa, mutta koska se ei ollut vielä saanut ruokaa sillä oli ihan sikanälkä ja kun palkkana oli broiskun rintaa niin alkoihan se Hespo tehdä töitä! Alkuun seuraamista suoria, täys- ja 90 käännökisä, ja nyt menivät myös ne vasemmalle käännökset hyvin. Sitten tiukkaa serpentiiniä joka sekin meni niin hienosti että melkein unohdin palkata koiran kun jäin fiilistelemään!

Jättöliikkeet: istuminen hyvä mutta tuli minua vastaan kun palasin, tosin aloin kehua matkalla ja tämä saattaa aiheuttaa "vapaa" reaktion Hessussa. Maahanmeno ei onnistunut eka yrittämällä, toisella kerralla painokkaampi MM jolloin onnistui. Seisominen hieno.

Luoksetuloa sitten: Hessu jää ihan liian kauas, korjaavalla käskyllä sitten kyllä tulee lähemmäs. Sivullesiirtymiset hyvät, samoin luoksetulon vauhti ja suoruus. Kerran yritin pysäyttääkin, siihen ei reagoinut millään tavalla :D

Lopuksi vielä kakea, tai lähinnä maasta istumaan nousua. Nousee kyllä mutta jää varsin etukenoiseen asentoon, noinkohan nousisi jos tekisi koko avo sarjan sitä toista istumista? Voihan tätä kokeilla jatkossa.