Hessu-parka on jäänyt ihan paitsioon kun Lettu pentuineen on vienyt kaiken huomion. Toisaalta, Hessun jalka on edelleen Rimadylin syömisestä huolimatta kipeä, eli ainakin lenkkeily olisi pitänyt muutenkin jättää väliin.

Karvanlähtö on ihan kauhea. Edellisviikonloppunahan ostin Hesuslle sellaisen Coat-King- halvan kopion, mutta se osoittautui liian tiuhaksi eikä mene Hessun turkista läpi. Kunhan pääsen käymään eläintarvikekaupassa ostan kyllä sellaisen harvemman, tällä nimittäin saa todella hyvin aluskarvan irti (nyt ostettu pelittää Letulla oikein hyvin)!

Tänään sitten kävin itse lenkillä ja tein samalla Hessulle jäljen, Juostessani (olipa tylsää yksin) jälki ehti vanheta 45 min, pituudeltaan se oli vajaat 200 metriä. Hessu ajoi sen tuttuun junamaiseen tyyliinsä. Kuitenkin se ylitti kaksi ekaa keppiä, olen varmaan tehnyt sen kanssa saman virheen kuin Letunkin kanssa eli palkka kepeillä ei ole ollut riittävä. Nyt sitten kolmannella ja neljännellä kepillä vietettiin aikaa ja nostettiin sitä maasta moneen kertaan. Ennen jäljen loppua hessu harhautui ylitettävälle polulle. Tuli sitten takaisin jäljelle ja lähti ajamaan takajälkeen mistä löysi kepin. Tästä kun yritin sitä kääntää oikeaan suuntaan, se suorastaan närkästyi ja väisteli jälkeä... en sitten alkanut painostaa vaan lähdettiin autolle.

Huomiseksi on suunnitteilla sitten tokotreeniä uudessa porukassa. Saas nähdä miten meidän käy!