Hessu oli olosuhteiden pakosta mukana hakutreeneissä. koska olin treenipaikalla aika reilusti etuajassa, kävin polkaisemassa sille pienoisen jäljen jonka ajoimme heti tuoreeltaan.

Hessu oli tohkeissaan. Se nuuskutti maata heti kun sai valjaat niskaan, ja nostikin jäljen tienreunasta ilman eri kehoitusta. Kuitenkin heti alussa se jäljen hukkasi, mutta lähti muistikuvalla kaartamaan jäljen suuntaan - ja tulikin tokalle esineelle. Otin sen tästä peruuttamalla (palkan jälkeen toki) pois ja vein takaisin alkuun. Nyt mentiin tarkemmin ja koko jälki hienosti loppuun asti.

Oli muuten mielenkiintoista huomata että Hessu ilmaisi metsäjälkikepit vanhaan tapaan suihin ottamalla mutta taas yhden muoviesineen maahan menemällä. Opetus on tuottanut tulosta :)

Jäljen jälkeen Hessu pääsi hakuradalle tallauskoiraksi - tosin hihnassa koska en uskalla enää pitää sitä irti. Se kun ei oikeasti kuule vaikka auto ajaisi päälle.

Yritän kirjoitella Hessun menneitä kuulumisia viimeistään kun jään kesälomalle. Vuoden mittaan on ollut ylä- ja alamäkiä Hessun voinnissa ja jälleen kerran on Hessua myös pitänyt tikata - päästä taas. Mutta palaan niihin tarkemmin piakkoin.