Koska torstaina oli mukavan viileä ilma, päätin ottaa Hessun kimppajuoksulenkille. Hessu sitten yllätti minut positiivisesti: vielä viimeisessä ylämäessä se jolkotteli edellä ja vähän vetikin! Vauhtihan meillä ei ollut mikään hirmuinen, ja luulenpa että se vauhdin lisääminen koituukin ongelmaksi jatkossa. Mutta hyvä että vanha poika kuitenkin jaksaa tällaiset ravivauhtiset 5km lenkit helposti.

Lenkillä Hessu taas oli Rivan kanssa ihan ystävällisin mielin, mutta lenkin päälle alkoikin yht äkkiä murisemaan. Antamatta tilanteen kehittyä siirryin oman auton viereen venyttelemään. Se vasen takanen oli edelleen jäykempi, muttei niin pahasti kuin aikaisemmin.

Perjantain ohjelmassa oli pikkulenkki Rasmus mukana, ja näillä pojillahan sujuu aina hyvin. Illalla pistäydyin pk-leirillä ja treenasimme vähäsen esineruutua...:

Alue 30x50, 4 esinettä siellä syvällä. Hessu lähti hyvin etsimään ja löysikin toisesta takakulmasta esineen. Tästä kehuin jolloin Hessu pudotti esineen ja tuli pois. Tuohon kulmaan se ei sitten enään mennyt. Toisesta reunasta se myös löysi esineen ja sama juttu: toi muutaman metrin ja pudotti. Menin sitten alueelle ja Hessukin oli juuri löytänyt kolmannen esineen, mutta sitä ei voinut edes ottaa suuhun! Hessu läppi sitä tassulla ja alkoi sitten haukkua - esineelle.

En ollut kauhean tyytyväinen, mutta en alkanut vaivaamaan päätäni moisella vaan vein koiran autoon ja annoin sille sapuskat.