Hessu pääsi mukaan Pihtiputaalle ja osallistukin hyppyradalle. Vaikka keli oli kuuma, sain tehtyä verryttelyn "juuri sopivasti" eli ensin kohtuullinen kävelylenkki, sitten patukkaleikkiä ja hetsausta, sitten autoon ja sieltä melko suoraan radalle. Ja kerrankin vire osui kohdalleen! Hessu veti junamaisella tyylillään niin että en meinannut ehtiä tehdä niitä manöövereitä mitä oli tarkoitus, onneksi Hessu reagoi hyvin vastaiseen käteen eli törmäyksiä ei kuitenkaan tullut. Harmittava virhe kuitenkin pujottelulla: en oikein muistanut ,iten Hessu osaa hakea suljetusta kulmasta kepit ja niinhän se meni moikkaamaan tuomaria. Tässä tuhraantui aikaa jonkin verran, mytta kun sain sen pujottelemaan, se lähti imemään keppejä oikein mallikkaasti.

Olin siis erittäin tyytyväinen rataan vaikka tulos ei päätä huimannut: vitonen + yliaikaa melkein 1o sekkaa. Eihän se vanha poika ihanneaikoihin ehkä enää ylläkkään, pääasia että sillä oli hauskaa!

Radan jälkeen kävimme Rasmuksen (ja Letun tietysti) kanssa jäähdyttelylenkillä, hyvin tulevat pojat edelleen toimeen vaikka Rasmus on "mennyt naimisiin" tässä välillä. Sensijaan muutamalle vastaantulevalle vieraalle koiralle Hessu kyllä muisti ärhennellä :(

Kotona vein kaikki koirat rantaan, Lettu kävi uimassa, Antti kastoi varpaita ja Hessu kahlasi kyynärsyvyyteen. Sen jälkeen piti villisti piehtaroida kuin olisi ollut kauheankin märkä :))

Hessunkin ruoka on nyt vaihdettu valkuaispitoisempaan, sehän on ollut aika rasvaista keväästä asti, ja silti Hessu tuntuu aika "kuivalta". Maha ainakin nyt aluksi on kestänyt muutoksen hyvin, kakka on ihan tiivistä ja tummaa.